laebens
NederlandsNederlandsFrançaisEnglishDeutsh

Voorstelling

Uw logistieke partner !

U heeft een colli/volle vracht die van A naar B gebracht moet worden en U draagt de verantwoordelijkheid dat dit op tijd en ongeschonden aankomt? Daarvoor moet U op zoek naar een partner die deze zorg voor U uit handen neemt. Nu staat U voor een moeilijke keuze, want transportbedrijven zijn er immers in overvloed...

Bij Transport Laebens bent U aan het juiste adres indien U op zoek bent naar een betrouwbare logistieke partner met een flexibele en oplossingsgerichte houding en dit tegen een concurentiële prijs..

Wij zijn reeds meer dan 30 jaar actief in de transportsector en door een gecontroleerde groei zijn wij uitgegroeid tot een modern transportbedrijf met een sterk familiaal karakter.

Op vandaag de dag beschikken wij over een vloot van een 20-tal recente trekkers en 30 opleggers, allen bemand door gekwalificeerde chauffeurs die de Franse/Nederlandse taal machtig zijn. Op die manier verzekeren wij een goede communicatie op de laad- en losplaatsen. Tevens zijn al onze wagens uitgerust met een Transics boordcomputer zodat wij ten allen tijde de exacte positie van Uw goederen kennen.

Wij streven er naar om een langdurig partnership op te bouwen met onze klanten. Dit doen we door mee te groeien en te investeren in functie van Uw noden. Op die manier zijn wij er reeds meermaals in geslaagd om het volume per vracht te verhogen en zodoende een win-win situatie te creëren. Tevens zijn wij 24h/24h, 7d/7d bereikbaar en dit het ganse jaar door.

volvo + mega

Laebens Logistics - Blokkestraat 34c - B-8550 Zwevegem - Tel: +32 (0) 56 64 41 12 - Fax: +32 (0) 56 64 74 24 - info@laebens.be | Created by Creatief nvFrance France France France France